Wie zijn wij? - Board 'n Breakfast

Wie zijn wij?

Wat velen op latere leeftijd pas durven ondernemen, waagde ik op mijn 26e. In 2010 zette ik de stap naar het buitenland met twee doelen voor ogen. Allereerst droomde ik ervan om surfen in mijn dagdagelijkse leven te integreren. Daarnaast wilde ik deze ervaring delen met iedereen die fan is van zon, zee, strand en de erop rijmende relaxte levensstijl.

Na vele surfsessies in de Noordzee en meerdere reizen rond de wereld werd de lokroep van de oceaan te sterk. Ik droomde ervan om mijn leven te laten samenstromen met het ritme van de golven. Zelf zwierf ik jaren de wereld rond en zocht ik altijd leuke plekjes om te overnachten aan een zachte prijs. Nu wil ik gasten ook zelf zo’n thuis ver van huis aanbieden.

De keuze om me in Frankrijk te vestigen was voor mij evident. Het land biedt enerzijds makkelijk bereikbare surfstranden. Anderzijds blijven vrienden en familie in het toch wel fijne België ook nabij. Ik vond mijn paradijsje in Labenne: een rustig dorpje, centraal gelegen in een toeristische streek. Daar zijn naast de vele surfspots ook tal van gezellige en gastronomische ervaringen te vinden. De streek biedt niet enkel prachtige steden maar ook allerlei activiteiten in een groene omgeving. Ik heb het geluk gehad om letterlijk van mijn passie mijn beroep te kunnen maken: op een persoonlijke manier gasten ontvangen, koken, surfen en vooral mensen zich thuis laten voelen.

Surfen is niet meer de sport van tien jaar terug. Voor velen is de surfvakantie een vaste waarde geworden, net zoals de jaarlijkse skitrip. Mijn team speelt met veel enthousiasme en liefde voor het vak op die groeiende vraag in.  De combo van een huiselijke en ontspannen sfeer met advies op maat en extra aandacht voor de surfwensen van onze gasten slaat aan. Ik ben dan ook enorm dankbaar dat ik deze ervaring met zovelen al kon delen en dit kan blijven doen want het zijn jullie en de golven die mij de energie geven om nog lang te blijven doorgaan!  

Ikzelf en het team ontvangen jullie met open armen. In ons klein paradijsje is iedereen welkom, surfer of niet.