Yoga en surfen - Board 'n Breakfast

Yoga

Yoga en surfen in Frankrijk

Surfen en yoga gaan hand in hand zoals volle concentratie en een kopstand. Surfen vraagt heel wat inspanning en daarna voelt niets beter dan een goede yogasessie. Straffer nog, je surfprestaties gaan er zelfs op vooruit doordat je mooier, krachtiger en soepeler beweegt… Ook je balans en je focus worden op scherp gezet.

Surf- en yogaweken

Pure Expérience organiseert een aantal yoga retreats bij ons. Zo’n week/verlengde weekend is de ideale gelegenheid om nieuwe mensen te leren kennen, lekker en gezond te eten, yoga te beoefenen en eventueel te (leren) surfen. Klik hier voor meer info over de yogaweken.

Yogalessen in Hossegor, Capbreton of rond het zwembad van Board ’n Breakfast

Wij prijzen onszelf gelukkig dat we Lucille va Luluoceanyoga leerden kennen. Ze is één van onze favoriete yogaleraressen en komt bij voldoende vraag bij ons aan huis. Je kiest voor yoga in de tuin of aan het zwembad. Dat klinkt niet verkeerd dus wij doen ook graag mee.

Yogalessen van Lucille  zijn ook een mogelijkheid bij haar in haar studio, op het strand of ergens anders in de natuur. Check haar website: www.luluoceanyoga.com