Het Board 'n Breakfast leven anno 2021 - Board 'n Breakfast

Het Board ‘n Breakfast leven anno 2021

Het Board ‘n Breakfast leven anno 2021

Zoals jullie al konden lezen in de laatste nieuwsbrief hebben Ine en ik besloten om niet meer als koppel door het leven te gaan. Ook zakelijk besloten we elk onze eigen weg te gaan. Ine neemt de villa’s voor haar rekening (heet nu Beach & Dreams) en ik, Anton, zet het huidige Board ’n Breakfast verhaal verder, weliswaar iets intiemer en gezelliger. Ik hoor jullie al denken: “Wat met het zwembad?” maar geen zorgen! In de voortuin ligt nu een gloednieuw zwembad mét bijbehorende lounge en bar. O ja, én het zwembad kan overdekt worden met een schuifbaar houten terras zodat dit tevens kan dienen als yogaplatform. Win-win.

Met de kinderen gaat het prima! Ze genieten beiden met volle teugen van het gezonde buitenleven in de natuur. Milo heeft de surf microbe te pakken en zal zich dit seizoen flink kunnen uitleven in de oceaan.  Oscar leeft als ‘Carpe Diem’-kindje van dag tot dag en is blij met de kleine dingen in het leven.

Door de hele corona-situatie, het meer tijd willen doorbrengen met de kinderen, mijn persoonlijke passie voor surfen én de levensstijl waar ik 11 jaar geleden voor koos, varen we vanaf nu met Board ’n Breakfast een iets andere koers…

Om aan de stijgende vraag naar grote vakantiehuizen te voldoen, hebben we besloten om ons huis ook op zijn geheel aan te bieden aan een grote groep vrienden of een familie. Dit doen we telkens van half juli tot half augustus.

Dit doen we uiteraard niet op de onpersoonlijke manier zoals de klassieke Airbnb accommodaties. Neen, wij bieden éxtra diensten en een totaalervaring aan.  Hierbij staan wij 100% garant voor de kwaliteit en persoonlijke aanpak die jullie bekend is van de vroegere Board ’n Breakfast experience. Wat denken jullie van een ontbijtmand met surf report voor die dag? Of van een vers vegan/vegetarisch driegangenmenu na een dagje zonnen en surfen? Of gastronomische eten met lokale en streekgebonden producten, een massage in jullie vakantietuin, de kinderen even met een gerust hart ‘droppen’ bij één van onze gekwalificeerde babysits, divers aanbod van surfmateriaal voor alle niveaus, surfles van onze super enthousiaste surflerares?

In het verlengde van ons huisverhuur bieden we al deze extra diensten voortaan aan onder de naam: Surf Services – we make your (surf)holiday easy. Dit concept geldt het hele jaar door, meer info vind je hier. Bovendien bieden we deze Surf Service niet enkel aan in ons eigen Board ‘n Breakfast huis – jullie kunnen ook van deze diensten gebruik maken wanneer jullie in Labenne of omstreken verblijven. Hoe cool is dat?!

Ik hoor jullie al lichtjes in paniek slaan: “Zal er nog voldoende plaats zijn voor ons? Kunnen we nog met een kleine vriendengroep, als koppel, als soloreiziger of als gezin terecht in Board ’n Breakfast?? Uiteraard kan dit! Mijn passie ligt nog steeds in het ontvangen van mensen, het voeren van een goed gesprek, het delen van een surfervaring, mensen een geslaagde vakantie bezorgen, nieuwe vriendschappen opbouwen en zelfs onbewust koppels samenbrengen (er bestaan zelf al Board ’n Breakfast baby’s 😍).

Dit doe ik uiteraard niet alleen. Ik blijf omringd door een team van fantastische mensen die mijn passie delen en die met eenzelfde glimlach en enthousiasme de Board ’n Breakfast-sfeer ademen.

Board ‘n Breakfast is open en we staan te popelen jullie zo snel mogelijk terug te ontvangen! Jullie mogen weer reizen vanaf 9 juni (als alles goed gaat) en quarantaine hoeft niet meer als je aangeeft dat je veilig op vakantie geweest bent in het passagier lokalisatieformulier.  Tot 2 juli hebben we wel nog wat plaats en ook in september is er nog voldoende beschikbaarheid. Daarnaast blijven we voortaan ook elke winter open, dus we zien jullie zeker en vast wel verschijnen? 🤞🏻