Homemade choco van Board ‘n Breakfast
Soms moet je gewoon eens lekker zondigen in je eetgewoontes als surfer. De ideale manier om dit te doen is jezelf verwennen met homemade choco. De verwennerij is snel klaar, heel simpel en super leuk om samen te maken met kids of om punten te scoren bij je vriend of vriendin bij een heerlijk ontbijt op bed.
De 4 ingrediënten voor homemade choco
- blik 250 ml gecondenseerde melk
- 200 gr boter (wij gebruiken steeds die van President)
- 200 gr zwarte chocolade van goeie kwaliteit
- zakje vanillesuiker
Op een zeer laag pitje laat je al roerend boter en chocolade smelten. Als die volledig gesmolten zijn voeg je de vanillesuiker toe. Daarna haal je nog steeds roerend de pot van het vuur en voeg je de gecondenseerde melk toe. Nu kan je de chocoladepasta in een potje laten afkoelen vooraleer ze in de frigo gaat om te bewaren, als je ze niet meteen opsmult. Wie nee kan zeggen, kan ze tot drie weken bewaren.
VARIATIE: Wil je wat meer structuur, dan kun je de suiker ook na of tijdens de melk bijvoegen. Of voeg eens wat gehakte hazelnoten toe.