Privé surflessen tijdens jouw surfvakantie in Frankrijk

Bo’s Surf School: Met minder is meer!

Bo’s Surf School: Met minder is meer!

Wie Board ’n Breakfast bezoekt, heeft vaak al enige surfervaring. Maar onze gasten blijven toch vaak wat hangen op hetzelfde niveau. Omdat wij het levende bewijs zijn dat goed surfadvies tot meer plezierige surfsessies leidt, geloven we gretig in het nut ervan, voor iedereen en elk niveau.

Annelies Debo aka Bo werkte de voorbije jaren bij de Hossegor Surf Club, die Franse toppers als Joan Duru begeleidde tot bij de beste 50 surfers ter wereld. Ook bij BoardX heeft Annelies vele jongeren (beter) leren surfen. Nu start Bo in samenwerking met Board ‘n Breakfast een eigen kleinschalige surfschool met als filosofie: quality before quantity!

“Na jaren ervaring met surfles kom ik tot de conclusie dat het zo veel leuker en efficiënter is om met kleine groepjes te werken,” vertelt Bo. “Daarom bied ik privé surfles, coaching of groepsles aan met maximaal vier personen in plaats van de normaal toegestane acht. Het kost je wat meer maar ik garandeer een persoonlijke en plezante les van de bovenste plank!”

 

Door die aanpak en de individuele feedback kan je zelfs in slechts één week surfvakantie veel progressie maken. Dus wij raden al onze surfende gasten een les of coachsessie door Bo aan. Of gewoon een fotoshoot, want dat doet ze ook. Narcist of niet, wie wil er niet graag een mooie surffoto?

Alle info over surflessen of coaching met Bo.