Board 'n Breakfast blijft open deze winter! - Board 'n Breakfast

Board ‘n Breakfast blijft open deze winter!

Board ‘n Breakfast blijft open deze winter!

We merken dat steeds meer mensen de kalmere maanden boven de drukke zomer verkiezen om soms last minute van golven en zon te komen genieten. Daarom houden we onze deuren voor jullie open.

Ine en Anton gaan even de batterijen opladen en zullen er niet zijn, maar Maite en Gilles ontvangen jullie met veel plezier. Zij zorgen voor warmte en gezelligheid, na de surfsessie zak je lekker onderuit bij de kachel! En geruïneerd zal je ook niet thuiskomen, je kan overnachten in de B&B voor 22euro pp/nacht (zonder ontbijt, eventueel extra te regelen). Bekijk hier de villa prijzen.
Een echte surfer houdt de voorspellingen nauwlettend in het oog maar speel je liever op safe, volg dan onze community page & stay tuned. BoardnBreakfast. Wij houden jullie op de hoogte van goeie golven en zon in de Landes tijdens november, december, januari en februari.
Enjoy the winter en leg alvast je snowboard naast je surfplank klaar! De skipistes liggen hier op 2 uurtjes rijden!

Groetjes Ine, Anton, Maite en Gilles

PS
De herfstvakantie is al volzet, de week erna (7-14 november) sluiten we voor renovatiewerken maar vanaf 14 november tot 14 februari zijn jullie van harte welkom.