Board 'n Breakfast, de ideale plek voor een surfreis in Frankrijk

Board ’n Breakfast: dé ideale plek voor je surfreis met jouw familie, je lief of met vrienden in Frankrijk.

Surf strand Labenne

Board ’n Breakfast: dé ideale plek voor je surfreis met jouw familie, je lief of met vrienden in Frankrijk.

Voor veel surfers, van beginner tot gevorderd (al dan niet met kinderen) start nu de zoektocht naar een ideale plek om deze zomer hun surfvakantie door te brengen.

Binnenkort starten we het zevende seizoen. In de voorbije jaren is er veel veranderd in Board ’n Breakfast. Laat ons daarom nog even de tijd om uit te leggen waarom ons plekje zo geschikt is voor jullie surfreis in Frankrijk:

We zijn geëvolueerd van een huisje met vier kamers naar een heuse B&B en een Villa voor surf families en kleine groepjes. Het grote verschil is dat je in de Villa geen ruimtes deelt met andere gasten en je dus minder tijd met hen doorbrengt.

In al die tijd hebben we heel bewust geprobeerd onze identiteit te bewaren en ons te onderscheiden van de vele surf camps, surfhostels en B&B’s in Frankrijk. Bij Board ’n Breakfast maken we er namelijk een prioriteit van om een persoonlijke aanpak te garanderen. We gaan voor kwaliteit. Van het lekkers dat we serveren, de plank waar je op surft tot de matras waar je op slaapt.  

Het ontbijt is het ideale moment om de gasten tips te geven waar ze kunnen gaan surfen of wat er die dag te beleven valt. Onze tuin, terras, lounge en zwembad delen we met wie bij ons verblijft, op die manier zijn er momenten genoeg voor een leuke babbel of een goed gesprek.

Board 'n Breakfast summer in Labenne

Zowel in ons leven als in jullie surfreis speelt surfen een centrale rol. Wie zijn eerste stapjes op zijn/haar surfplank gaat zetten, helpen we graag met het aanbieden van kwaliteitsvolle surflessen op maat. Surf je graag eens met ons, Ine of Anton, dan moet je misschien voor dag en dauw opstaan om zo de charmes van een sunrise sessie te ontdekken. Voor de gasten die komen surfen met kinderen is er een babysit service, een zwembad, zijn er aangepaste surflessen en vind je verschillende leuke activiteiten in de buurt.We zijn kersverse ouders, dus Milo maakt binnenkort ook deel uit van het team, samen met onze lieve hond Mawi die dolgraag voor de gratis kinderanimatie zorgt.

Ben je fan van activiteiten in groep, dan bieden we yoga aan huis aan, is er een gezellige mojitoavond, een heerlijke bbq en met de Indische avond steunen we een goed doel. Jezelf verwennen kan je doen met Nalu Massages in onze tuin.

Themaweken zijn er voor de mensen die van yoga houden, een trip met enkel meiden prefereren of die beter willen leren surfen met tips & tricks van een coach.

Nu denk je waarschijnlijk “voor wie is Board ’n Breakfast niet geschikt?” Jongeren voor wie feesten even belangrijk is als surfen, sturen we graag door naar onze vrienden van Boardx of een andere surf camp. Gasten die liever opteren voor een all-in surfpakket vinden gemakkelijk surf camps of hostels die deze service aanbieden.

Wij zijn in een eerste plaats een B&B, waar we onze gasten en surffamilies graag helpen om op zelfstandige basis een fantastische surfreis te beleven.

Zin gekregen in de ideale surfvakantie? Boek nu (of straks) en kom surfen met ons in Frankrijk!