Nieuwsbrief over uitbreidingen in Board 'n Breakfast en Quicksilver Pro France

Nieuwsbrief september: uitbreiding Board ‘n Breakfast + Pro France spektakel

Nieuwsbrief september: uitbreiding Board ‘n Breakfast + Pro France spektakel

Zoals sommigen onder jullie al weten is dit het laatste jaar dat we met 2 zijn in Board ‘n Breakfast, vanaf volgend seizoen kruipt hier een kleine garnaal over de vloer… We verwelkomen hem in de beste surfmaand van het jaar: oktober.
Die kleine garnaal heeft nog geen kamer in de B&B. Daarom verhuizen we naar de villa voor de winter. Dus deze winter geen verhuur van de villa. Dit jaar gaat de Board ‘n Breakfast ook vroeg dicht, op 5 november. We starten namelijk met een grote bijbouw. Nee, geen extra kamers voor gasten, we houden de Board ‘n Breakfast klein en gezellig.
Het wordt een bijbouw om de Board ’n Breakfast nog beter te organiseren, met o.a. ruimte om binnen aan yoga te kunnen doen, voor de zeldzame keer dat het hier regent… 😉
Op de eerste verdieping komt er meer privéruimte, zo kunnen we de Board ’n Breakfast extra lang en met veel plezier blijven uitoefenen. En, we geven het graag toe, eigenlijk genieten we elk jaar méér van het uitbaten van de B&B.

En verder:

  • Aarzel je nog om volgende zomer een vakantie bij ons door te brengen? Boek jullie vakantie dan best op tijd, want we hebben deze zomer veel mensen moeten ontgoochelen. Zeker voor de Villa’s is tijdig reserveren aangewezen.
  • De yogaweken zullen weer net voor en net na de zomervakantie plaatsvinden. Misschien komt er nog een weekje extra weekje in laagseizoen aangezien we straks de mogelijkheid zullen hebben om ook binnenskamers aan yoga te kunnen doen.
  • Het zwembad van de Villa is voortaan verwarmd door een zelfgemaakt zonne-energie systeem, waardoor we 3 à 5 graden extra hebben.
  • We raden echt aan om eens te komen kijken naar de Pro France, van 5-15 oktober. De zandbank van La Gravière ligt er fantastisch bij en zal gegarandeerd voor ongelofelijk, gratis spektakel zorgen tijdens de wedstrijd. De Pro France is een surfwedstrijd waarin de beste surfers van de wereld het tegen elkaar opnemen. Een echte ‘must’ voor alle surfers en sportliefhebbers. (foto: Lokale fotograaf Baptiste Haugomat: website)
  • Het aantal Coachweken wordt verdubbeld, dus geen 3 maar nu 5 of 6! En Lars Musschoot splitst het niveau op, zodat mensen die net beginnen shortboarden of willen overstappen van een mini malibu naar een shortboard zich kunnen inschrijven in niveau 1.
    Waarschijnlijk ook een Coachweek voor dames met een de bekende team rider van O’Neill Dominga Valdes.
    Kom als eerste de datum te weten en volg alle info in de Facebook groep