Mooie zomer nog niet voorbij! - Board 'n Breakfast

Mooie zomer nog niet voorbij!

Mooie zomer nog niet voorbij!

Door de zwoele zomerdrukte is het al even geleden, dus tijd voor wat nieuws uit Les Landes.  We zijn goed op weg de warmste en mooiste zomer van ons vijfjarig bestaan mee te maken. Helaas ligt dit hoogstwaarschijnlijk aan de opwarming van de aarde en al even helaas staan er nog te weinig mensen bij stil. Wij wel, al rollen deze zomer de beste golven ooit over onze stranden en zitten we dus vaak met ons hoofd in de wolken. De afgelopen acht weken zijn we soms erg moe, niet van het harde werk maar van vroeg op te staan.  Samen met de gemotiveerde gasten zoeken we bij het ochtendgloren een perfecte zandbank voor ons alleen. Na de surfsessie kunnen we dan met een grote smile aan de dag beginnen.

Wat nieuws:

  • Om onze footprint te verkleinen werkt nu niet enkel onze buitendouche van de Waikiki room op zonne-energie maar ook al het warme water  voor de villa wordt voortaan door de zon verzorgd. We deden een kleine investering, de Board ’n Breakfast Villa is nu voorzien van een zonneboiler van 500 liter, goed voor al het warme water voor douche, afwas… Wordt vervolgd!
  • Dit jaar geen reden om je winterwetsuit niet boven te halen! We blijven open tot en met de krokusvakantie.  Het zeewater is hier op zijn koudst nog altijd drie keer warmer dan in België en Nederland. Of maak ‘snow is only frozen water’ waar en neem zowel je surfboard als snowboard mee. Op twee uur rijden sta je in de beste skigebieden van  de Pyreneeën. Vanaf 21 november  tot 14 februari houdt een bevriend koppel de B&B open.  Maité en Gilles zullen voor warmte en gezelligheid zorgen. Prijzen liggen iets lager; 20 euro voor een nacht, ontbijt is een optie.

En verder:

  • 5-12 september, is er een O’Neill Girls Out surftrip voor dames. Heb je zin om veel te surfen, tips te krijgen en een graantje ervaring van Astrid Byttebier mee te pikken, een ongelofelijke tijd te beleven en lekker en gezond te eten? Schrijf je dan nu in voor onze Girls Out.  Nog een paar plaatsen beschikbaar.
  • Wil je een week Villa winnen, of één van onze andere leuke prijzen.  Neem dan deel aan de #boardnbreakfaststickerwedstrijd en vergeet je foto niet te posten op de BoardnBreakfast pagina. Alle info vind je hier in het event.
  • Het hoeft geen verhaal meer, onze Surf en Yoga weken met Sophie Mahy zijn een succes. Om als eerste te weten wanneer er nieuwe weken gepland zijn, voeg jezelf dan toe aan de groep. Yoga weken in september zijn volzet.
  • Hetzelfde geldt voor onze Coachweken die telkens in het voorjaar met Roy van Eijk en najaar met Lars Musschoot doorgaan. Die van Lars was nu zelfs in minder dan 24 uur volzet!

Enjoy the summer, good vibes & surf

Groetjes Anton en Ine